Karu paljastus: Chicago Blackhawks teki kylmän tempun Robin Lehnerille – ”Äkillinen ja harmittava päätös”

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin ja maalivahti Robin Lehnerin tämän kauden kestänyt matka sai maanantaina päätöksensä, kun ruotsalainen kaupattiin siirtorajan viimeisillä tunneilla Vegas Golden Knightsiin.

The Athletic -lehden toimittaja Mark Lazerus on nyt tarjonnut erikoisia taustatietoja Lehnerin Blackhawks-uran päättymisestä.

Lazeruksen mukaan Lehner olisi ollut halukas tekemään jatkosopimuksen Blackhawksin kanssa. Ruotsalaisvahti oli jopa valmis tarjoamaan sopimustaan alennushintaan.

– Se oli äkillinen ja harmittava päätös Lehnerin Blackhawks-aikakaudelle. Lähde Lehnerin läheltä kertoo, että hän oli sanonut Blackhawksille olevansa halukas tekemään kolmivuotisen jatkosopimuksen, koska hän rakastaa olla Chicagossa. Lehner ei kuitenkaan koskaan saanut edes tarjousta Blackhawksilta. Lähde kertoo, että Lehner oli valmis ottamaan pienemmän summan, koska hän ”rakasti joukkuetta – nuorempia pelaajia, kuin myös vanhempia” ja ”hän oli valmis tekemään kaikkensa, jotta sopimus saadaan syntymään”, Lazerus paljasti.

Lehnerillä oli hieman samantyyppinen tilanne viime kesällä, kun New York Islanders jätti hänet tylysti ilman jatkosopimustarjousta. LUE TÄSTÄ LISÄÄ.