Jymypaukku muhii NHL:ssä! Lähde: Minnesota yrittää hankkiutua eroon Mikko Koivusta

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildissa muhii melkoinen siirtopommi, kirjoittaa seuran sisäpiiritoimittaja Michael Russo.

Seura on toimittajan mukaan pyytänyt pitkäaikaista kapteeniaan Mikko Koivua luopumaan sopimukseensa kirjatusta siirtopykälästä. Tämä taas antaisi GM Bill Guerinille mahdollisuuden kaupata 36-vuotias seuralegenda toisaalle NHL:n siirtotakarajalla.

Russo paljastaa The Athleticiin kirjoittamassaan kolumnissa, että viimeistä sopimuskauttaan pelaavalla Koivulla on nyt kaksi vuorokautta aikaa ilmoittaa vastauksensa seurapomolle.

Mihin tahansa roskisorganisaation Wild ei ole Koivua Russon mukaan kuitenkaan heivaamassa, vaan seuran historian paras pistemies kaupataan toisaalle vain siinä tapauksessa, että tämän uudella seuralla olisi realistiset mahdollisuudet kamppailla NHL:n mestaruudesta tämän kauden aikana.

Koivu on pelannut Wildin riveissä komeat 1019 runkosarjapeliä sekä 55 pudotuspeliä. Tämän kauden 46 pelissä konkarin ruuti on ollut märkää: nelosketjun sentteriksi valahtanut turkulainen on iskenyt ainoastaan kaksi maalia ja antanut päälle 13 maalisyöttöä.

Koivu on vahvistanut The Athleticille seurajohdon pyytäneen hyökkääjää luopumaan sopimukseensa kirjatusta siirtopykälästä.

Kuluvan NHL-kauden siirtotakaraja umpeutuu maanantai-iltana Suomen kello 20 Suomen aikaa.

PÄIVITYS AIHEESEEN: Lähde: Mikko Koivu teki päätöksensä uran jatkosta

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!