Ei voi olla! Mikko Rantanen rusikoitiin NHL:ssä tutun kolossin toimesta – Avalanchelta karu twiitti

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche -leiristä kantautu tiistaiaamuna hirvittäviä suomalaisuutisia. Hyökkääjä Mikko Rantasen peliaika jäi 3-4-jatkoaikatappioon päättyneessä Tampa Bay Lightning -ottelussa 8.17 minuuttiin. Nousiaislaisen tilastoihin merkattiin tuossa ajassa tehot 0+1 (-1).

NHL:n nettisivuilla kerrottiin, että kyseessä on ylävartalovamma. Olkapäätään pidellyt Rantanen loukkaantui, kun Tampan isokokoinen Erik Cernak kampitti hyökkäystilanteessa olleen suomalaisen. Hän lensi laitaa päin.

Avalanchen Twitter-tilin päivitys oli luokkaa kauhea. Pelaaja on sen mukaan sivussa viikkoja.

Colorado-leirissä ei varmastikaan naurata ihan hirveän paljon. Sivussa ovat nimittäin jo valmiiksi muun muassa hyökkääjät Matt Calvert ja Nazem Kadri sekä maalivahti Philipp Grubauer.

Kyseessä ei muuten ole ensimmäinen kerta, kun slovakialaispakki Cernak rusikoi suomalaista. Tampa-pelaaja taklasi Rantasta kyynärpäällään suoraan kupoliin alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa vuodenvaihteessa 2014-15.

LUE MYÖS: Näkökulma: Mikko Rantasen loukkaantuminen oli viimeinen niitti – Coloradon pakko vahvistaa hyökkäystään