Jymypaukku vireillä? Lähteet: NHL-legenda Colorado Avalanchen kiikarissa

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche kuuluu tämän NHL-kevään suurimpien mestarisuosikkien joukkoon.

Joukkue on jo jonkin aikaa etsinyt vahvistuksia hyökkäysosastolleen, ja viimeistään kakkossentteri Nazem Kadrin loukkaantuminen on pakottamassa GM Joe Sakicin siirtomarkkinoille.

Sekä Ottawa Sun että Colorado Hockey Newsin Avs-sisäpiiritoimittaja Adrian Dater lataavatkin nyt pöytään hurjan väitteen: lähteiden mukaan Avalanche havittelee nimittäin riveihinsä todellistä NHL-legendaa, urallaan yli 1600 runkosarjaottelua pelannutta Joe Thorntonia.

40-vuotias ”Jumbo Joe” on iskenyt tämän kauden 55 ottelussa tehot 2+22. Kokenut, yhä ilman Stanley Cupin voittoa oleva vuoden 1997 ykkösvaraus myönsi aiemmin siirron olevan potentiaalinen vaihtoehto, mikäli mies saa samalla tilaisuuden kamppailla todennäköisesti viimeisellä kaudellaan NHL:n mestaruudesta.

Dater povaakin Thorntonista korvaajaa kahdelle tällä kaudella epäonnistuneelle hyökkääjälle, Tyson Jostille tai Vladislav Kameneville. Kaksikosta Jost ei ole onnistunut maalinteossa 31 edellisessä pelissään.

Myös Thorntonin entinen seura Boston Bruins on noussut esille konkarin mahdollisena loppukauden seurana. Kanadalaisveteraani on itse kertonut siirron jonkin mestarisuosikin riveihin houkuttelevan häntä Sharksin menetettyä jo mahdollisuutensa NHL:n pudotuspeleihin.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!