Ura syöksyssä! 6 miljoonaa dollaria kaudesta tienaava Buffalo-puolustaja läpäisi siirtolistan

Buffalo Sabresin jättipalkkainen puolustaja Zach Bogosian on läpäissyt seuran siirtolistan, ja miehen kausi jatkunee seuraavaksi farmiliiga AHL:n puolella Rochester Americansin riveissä.

Tällä kaudella yhdeksän NHL-ottelua katsomosta käsin seuranneen 29-vuotiaan jenkkipakin alkukausi meni pilalle loukkaantumisen vuoksi. Miehen vyölle on kertynyt kauden mittaan vasta 19 ottelua tehoin 1+4.

Yli viisi vuotta Sabresin paidassa kiekkoillut Bogosian on edustanut NHL-urallaan myös Winnipeg Jetsiä ja sen edeltäjää Atlanta Thrashersia. Yli 600 NHL:n runkosarjapeliä urakoinut satakiloinen pakkijärkäle kuittaa tästä kaudesta hulppeat kuusi miljoonaa dollaria, joskin miehen cap hit -lukema on ”vain” reilut 5,1 miljoonaa.

Miehen agentti Darren Ferris kertoo The Buffalo Newsille istuvansa tulevina päivinä neuvottelupöytään yhdessä Sabres-johdon kanssa selvittääkseen Bogosianin tulevaisuutta ja sitä, aikooko mies ylipäätään ilmoittautua AHL-seura Rochesteriin.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!