600 NHL-ottelun veteraani yltynyt kovaan vireeseen Ottawassa – siirto vain ajan kysymys?

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senators jää tällä NHL-kaudella odotetusti kauas pudotuspeliviivasta, minkä vuoksi seuran useat runkopelaajat ovat haluttua tavaraa NHL:n siirtotakarajalla.

Yhdeksi riskittömäksi täsmävahvistukseksi voitaneen nostaa pienikokoinen laitahyökkääjä Tyler Ennis, joka on sitten Buffalo Sabres -vuosiensa ajautunut NHL:ssä melkoiseen kiekkokiertolaisen rooliin.

Viimeisen vajaan neljän kauden aikana neljää eri seuraa edustanut 30-vuotias kanukki solmi kesällä vuoden ja 800 000 dollarin arvoisen sopimuksen Senatorsin kanssa, ja mies onkin onnistunut palkkaansa nähden mainiosti iskemällä 57 peliin tehot 13+17=30.

Yli puoli pistettä per peli takova alempien kenttien laituri onkin juuri sitä, mitä useat pudotuspeleihin tähyävät NHL-seurat juuri nyt kaipaavat. Ennis ei ole varsinkaan enää tänä päivänä peliä mullistava hyökkääjä, mutta alempiin ketjuihin 173-senttinen väkkärä on edelleen edullinen ja tehokas vaihtoehto, joka luo hyvin tilanteita myös ketjukavereilleen.

Olisiko tässä sopiva täsmähankinta vaikkapa nuorella kokoonpanolla operoivan Colorado Avalanchen alempiin kentällisiin?

Liity keskusteluun NHL:n siirtotakarajan tapahtumista suositussa NHL-olohuone -ryhmässä.

LUE MYÖS: NHL-toimittaja vihjaa: yksi Toronton tähtipuolustajista lähellä jatkosopimusta – ”Vahvistus luvassa ennen siirtotakarajaa”

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!