Mikael Granlundin hirmuvire jatkuu – saavatko siirtohuhut lisää vettä myllyyn?

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin murheellinen kausi sai jatkoa viime yönä Vancouver Canucksin käsittelyssä. Kolmannen erän lopulla Vancouver oli jo tukevassa 6-2 johdossa, ja Pekka Rinne oli otettu vaihtoon.

Nashvillen ainoita valopilkkuja on tällä hetkellä Mikael Granlund. Alkukauden flopannut suomalainen heilutti jälleen maaliverkkoja, ja iski joukkueensa illan toisen osuman. Maali ei ollut Granlundille kaikkein tyypillisin, sillä hän iski sen irtokiekosta maalin kulmalta. Suomalaista puolustanut Elias Pettersson jäi tilanteessa täydeksi turistiksi.

Granlundin nimi on jo pitkään pyörinyt siirtohuhuissa. Hänen sopimuksensa loppuu tähän kauteen, ja kun Nashville ei todennäköisesti ole menossa pudotuspeleihin, joukkue voisi saada suomalaiste sievoisen siirtokorvauksen.

Viime otteluiden tehovire on ainoastaan nostanut Granlundin arvoa. Viimeisissä kymmenessä ottelussa hän on nakuttanut tehot 6+1=7.

Voit katsoa Granlundin viime yön maalin alta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!