Carolina Hurricanes otti viime yönä maukkaan voiton Vegas Golden Knightsista. Joukkue oli pahimmillaan 2-5 tappioasemassa kolmannen erän alussa, mutta nousi lopulta 6-5 rankkarivoittoon.

Carolinan suomalaiset olivat häärivät voiton arkkitehteina. Ensimmäisenä verkkoja heilutti Teuvo Teräväinen. Hän heitti vain kiekkoa maalille siniviivalta, mutta Vegasin maalilla torjunut Marc-Andre Fleury hukkasi kiekon ja päästi löysän vedon sisään.

x - Carolina Hurricanes

@Canes
Weird goal. Good goal.

Teräväinen oli alustamassa myös Sebastian Ahon osumaa kolmannessa erässä. Hän laukoi kiekkoa maalille, ja Aho siivosi irtopalan nälkäisenä ilmasta sisään.

@Canes
Aho drew the penalty, then decided to skip the power play 🤷‍♂️

Erik Haula täydensi suomalaisen hattutempun. Hänet pelattiin läpiajoon, ja Haula uitti kiekon upeasti maalivahdin längeistä sisään.

@Canes
Give me a Haula!

Suomalaiskolmikon kausi on ollut erittäin onnistunut. Teuvo Teräväinen on nakuttanut 55 ottelussa tehot 12+42=54. Huonosti ei ole mennyt Aholla (30+21=51) ja Haulallakaan (12+9=21).