Kasperi Kapanen lähes varma lähtijä? Mediajätti listasi NHL:n 12 todennäköisintä siirtokohdetta

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtospekulaatiot kuumenevat päivä päivältä mentäessä kohti 24. helmikuuta vastaan tulevaa siirtojen takarajaa.

”Kiekkoraamattuna” takavuosina tunnetuksi tullut The Hockey News julkaisi oman arvionsa  todennäköisimmin seuraa vaihtavista pelaajista.

THN:n trade bait -listan kakkospaikalta löytyy Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen, jonka lähtöä seurasta pidetään useiden asiantuntijoiden papereissa lähes varmana. Sivusto muistuttaa, että Kapasen tuorein, pelaajan ja seuran mukaan harjoituksista myöhästymisestä johtunut hyllytys joukkueen kokoonpanosta olisi viimeinen niitti perinteikkäälle seuralle: ongelmapelaajan maineeseen ajautuneesta raikulipojasta olisi päästävä pikimmiten eroon.

Listauksensa kärkeen kiekkoraamattu nostaa New York Rangersin hyökkääjä Chris Kreiderin, jonka agentti Matt Keatorin on kuitenkin ainakin mediajätti TSN:n saamien tietojen mukaan kerrottu istuvan tulevina päivinä neuvottelupöytään Rangers-pomo Jeff Gortonin kanssa.

Aviisi uskoo monen muun sisäpiirilähteen tavoin myös jo kertaalleen seuraa tällä kaudella vaihtaneen Taylor Hallin olevan edelleen mahdollinen siirtokohde, mikäli Arizona Coyotesin tilanne pudotuspelitaistelussa heikkenee oleellisesti siirtotakarajan umpeutumista.

The Hockey Newsin TOP 12 -lista kokonaisuudessaan:

 1. Chris Kreider, New York Rangers
 2. Kasperi Kapanen, Toronto Maple Leafs
 3. Matt Dumba, Minnesota Wild
 4. Tyler Toffoli, Los Angeles Kings
 5. Andreas Athanasiou, Detroit Red Wings
 6. Tomas Tatar, Montreal Canadiens
 7. Mike Hoffman, Florida Panthers
 8. Taylor Hall, Arizona Coyotes
 9. Brenden Dillon, San Jose Sharks
 10. Jean-Gabriel Pageau, Ottawa Senators
 11. Alec Martinez, Los Angeles Kings
 12. Ilja Kovaltshuk, Montreal Canadiens

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!