NHL:n tämän hetken kuumin taistelupari, Edmonton Oilersin ja Calgary Flamesin välinen ”Battle of Alberta” sai odotetun jatko-osansa torstain vastaisena yönä joukkueiden kohdattua Edmontonissa.

Ottelua odotettiin NHL-fanien keskuudessa vesi kielellä sen jälkeen kun tunteet kuumenivat edellisessä kohtaamisessa Flamesin Mathew Tkachukin taklailtua Oilersin kovanaama Zack Kassiania läpi ottelun puolilikaisilla niiteillä, joista tulistunut Kassian päätti lopulta kouluttaa Calgaryn nuorukaista omakätisesti ja pelikiellon arvoisesti.

Joukkueiden välinen uusintaottelu sai jo avauserässä viitteitä tulevasta Sean Monahanin ja Ryan Nugent-Hopkinsin tappelun merkeissä.

Illan odotetuin hetki nähtiin toisessa erässä, kun Tkachuk suostui viimein pudottamaan hanskansa kostoa janonnutta, jatkosopimuksen Oilersin kanssa ottelun alla solminutta Kassiania vastaan. Kassian saikin kostonsa iskemällä Tkachukin kanveesiin lyhyiden turpakäräjien päätteeksi. Lisää bensaa kahden kanadalaisseuran välisiin suhteisiin heitti Flamesin oma agitaattori Zac Rinaldo, joka ilmoitti tappelun jälkeen Kassianille olevansa seuraavana tätä vastassa.

Flames vei kuuman Albertan paikallistaistelun nimiinsä lopulta voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 3-4.

Voit katsoa videon Kassianin ja Tkachukin välisestä välienselvittelystä alta:

Nugent-Hopkinsin ja Monahanin välinen tappelu katsottavissa sekin alta: