Vaihtokauppa vireillä! Penguins-GM:ltä harvinaisen suora paljastus: NHL-tähtihyökkääjä kiikarissa

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin GM Jim Rutherford etsii aktiivisesti kovan luokan vahvistusta hyökkäykseen.

Rutherford tarjosi maanantaina poikkeuksellisen suoran paljastuksen suunnitelmistaan The Athletic -lehden haastattelussa.

– Jos oikea TOP-6 -hyökkääjä tulee vastaan, niin kyllä, sitä etsimme. En vielä varma, ajattelisinko näin, jos Jake Guentzel olisi pelikunnossa. Mutta hän ei ole terveenä. Ideaalinen ratkaisu olisi hankkia lisää laajuutta ja vaihtoehtoja kahteen kärkiketjuun. Se, että pystymmekö tekemään sen, eli löytämään oikean pelaajan oikeaan hintaan – se on päällinen kysymys, mutta aiomme silti tutkia vaihtoehtoja, Rutherford kertoi avoimesti.

Yhtenä markkinoiden himoituimpana vaihtoehtona lyhytaikaiseksi avuksi pidetään New York Rangersin tähtihyökkääjää Chris Kreider, jonka sopimus päättyy tähän kauteen.

Rutherford myöntää olevansa valmis hankkimaan sopimuksensa päättävän ”vuokrapelaajan”.

– Olen avoin kaikille vaihtoehdoille. Sopimuksensa päättävä pelaaja käy meille myös. Joskus on jopa parempi, jos pelaaja on vapaa agentti seuraavana kesänä. Tärkeintä on kuitenkin se, että pelaaja on juuri se oikea meille. En välitä siitä kuinka monta vuotta hän tulee olemaan meidän riveissämme. Totta kai asiaa pitää miettiä, mutta haluamme voittaa nyt, tällä kaudella. Tavoitteemme on voittaa nyt, Hall of Fameen valittu GM sanoo.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!