Kasperi Kapasen kauppaamisella voi olla erikoinen vaikutus – toinen suomalainen saisi huippupaikan!

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksista Toronto Maple Leafsin organisaatioon täksi kaudeksi siirtynyt hyökkääjä Kalle Kossila etsii vielä kauden ensimmäistä näytönpaikkaa NHL:n puolella.

26-vuotias hyökkääjä joutui jättämään syyskauden kokonaan väliin harjoituskaudella tulleen aivotärähdyksen takia.

Tämän jälkeen Kossilalla diagnosoitiin useiden testien jälkeen migreeni, jonka oireina ovat olleet näkökyvyn heikkeneminen ja päänsärky.

Nyt Kossila vaikuttaa kuitenkin olevan kunnossa, ja hän on päässyt pelaamaan AHL:ssä jo 12 ottelua pistein 3+3=6.

The Athletic -lehden asiantuntija Joshua Kloke näkeekin Kossilassa enemmän, kuin pelkän AHL-pelaajan. Kloke uskoo, että Kossilalle voisi aueta paikka NHL:stä, jos Maple Leafs päätyy lopulta kauppaamaan Kasperi KapasenAndreas Johssonin tai muun huhuissa pyörivän hyökkääjän.

– Kossilasta on tullut paluunsa jälkeen potentiaalinen vaihtoehto Maple Leafsille, joka yrittää kaupitella hyökkääjiään siirtorajalla. Kossilan luistelu ja vahva työskentely kiekon kanssa tekevät hänestä mielenkiintoisen vahvistuksen NHL:ään ja päävalmentaja Sheldon Keefen kiekonhallintaan perustuvaan pelisysteemiin, Kloke kirjoittaa.

Kloke näkee Kossilassa oivan vahvistuksen Maple Leafsin alempiin ketjuihin.

– Jos Kossila otettaisiin Maple Leafsin nelosketjuun tällä tai ensi kaudella, hänen pelityylinsä olisi varmasti hänelle eduksi Keefen pelisysteemiin. Hän hyötyisi varmasti organisaatiosta, joka antaa pelata hänelle ominaista pelityyliään, toimittaja kertoo.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.