No nyt on riemu katossa! Katso, miten Alex Ovetshkinin poika riemastui isänsä maaleista ja tööteistä

© Kuva: Getty Images

NHL:n maalitykki Alex Ovetshkinin poika Sergei, 1, näyttää olevansa vähemmän yllättäen isänsä intohimoinen fani. Washington Capitals jakoi Twitter-tilillään äskettäin hellyyttävän videon pojan puuhista.

Kun Teemu Selänteen kaikkien aikojen maalipörssissä taannoin ohittanut isä-Ovetshkin iski televisiossa näkyneellä pätkällä maaleja tai jakoi töötteja, riemuitsi ja vinkui poika innoissaan sen, minkä ehti.

Ovetshkinin faneilla toki riittää aihetta iloon, kun esimerkiksi kesällä 2018 hän juhli historiansa ensimmäistä Stanley Cupiaan Washingtonin paidassa kipparina. Äskettäin hän puolestaan nousi siis 11. sijalle taalaliigan kaikkien aikojen maalipörssissä.

Edellisessä ottelussa pelaaja iski kummatkin rysät, kun Caps voitti Carolina Hurricanesin numeroin 2-0.

Venäläinen on voittanut urallaan lisäksi muun muassa maailmanmestaruuden ja KHL:n mestaruuden. Lisäksi hänelle on jaettu lukuisia henkilökohtaisia pyttyjä taalajäillä.