New Jersey Devils teki kovan ratkaisun ja antoi potkut GM Ray Sherolle. Joukkue lähti kauteen isoin odotuksin, mutta on valahtanut kolmanneksi viimeiseksi itäisessä konferenssissa.

Shero toimi Devilsin GM:änä kaudesta 2015-16 asti. Kokosimme tähän artikkeliin asiat, joista hänen GM uransa muistetaan.

Taylor Hallin hankinta

Sheron kovin temppu Devilsin ruorissa oli Taylor Hallin hankinta Edmonton Oilersista pilkkahintaan. Seura sai supertähden vaihdossa puolustaja Adam Larssonista, jota ei voi hyvällä omatunnolla sanoa edes ykkösparin puolustajaksi.

Mitäänsanomattomat ykkösvaraukset

Sheron aikana New Jersey voitti varausloton kahdesti. Silti onnetar ei varsinaisesti ollut seuran tukena, sillä kumpanakin vuotena ykkösvaraus oli varsin mitäänsanomaton. Nico Hischieristä on kasvanut kelpo 50 tehopisteen hyökkääjä, kun taas Jack Hughesin sisääntulo NHL:ään on historiallisen vaikea.

P.K. Subbanin hankinta

Shero yritti vahvistaa Devilsiä tälle kaudelle, jotta saisi Hallin pysymään seurassa. Isoin yksittäinen hankinta oli P.K. Subban, jonka hän sai pilkkahintaan Nashville Predatorsista. Halvalle hinnalle oli kuitenkin hyvä syy. Subban on ollut tällä kaudella hädintuskin NHL-tasoa.