Zack Kassian sekosi NHL:ssä täysin – joukkue hävisi, tunteisiin mennyt vihattu pelaaja piikitteli: ”Kannattaa pysyä poissa”

© Kuva: Getty Images

Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välillä kuohahti NHL:ssä yöllä oikein urakalla. Flamesin vihattu Matthew Tkachuk jakoi ottelussa hurjia taklauksia Oilersin Zack Kassianille, joka menetti näiden takia kahdesti kypärän päästään.

Viimeinen niitti hermostutti Oilers-pelaajan totaalisesti, sillä hän hyökkäsi raivokkaasti Tkachukin kimppuun ja ehti lyömään tätä kovaa muutamaan otteeseen. Lopulta tuomarit tulivat väliin.

– Hän on nössö. Kaksi vuotta sitten hän sanoi, ettei suostu tappelemaan minua vastaan, koska pelasin nelosketjussa. Nyt olen tehnyt 13 maalia. Mikä hänen tekosyynsä nyt on? Tiedättekö, mitä tarkoitan? ykkösketjussa nykyään pelaava Kassian laukoi Sportsnetille.

Pelin jälkeen Tkachuk laittoi riitapukarille vastapallon.

– Jos hän ei halua, että häntä töötätään, kannattaa pysyä poissa. Taklasin häntä useasti ja luulin, että hän oppisi. Jos hän reagoi noin, niin saamme mielellämme ylivoiman, teemme maalin ja siirrymme piikkiin.

Edmonton-pelaaja sai raivokohtauksestaan 2+2+10-minuuttia. Pelin luvuin 4-3 voittanut Calgary iski jäähyn aikana voittomaalin.

Oilersin taktiikka meni ihan niin pieleen kuin vain voi mennä.

– Halusin Kassianin ottavan numeron mieleen. Kun kyseessä on tiukka peli, numero pitää ottaa ylös ja homma pitää hoitaa. Pelin voittamiseen pitää keskittyä, Oilersin päävalmentaja Dave Tippett pyöritteli.

Numeron huomioiminen ja pelin voittamiseen keskittyminen kuulostavat samassa kommentissa kyseenalaiselta. Tkachuk meni kuutisen vuotta vanhemman Kassianin tunteisiin.

– Hän on vain nuori pikkurikollinen. Hänen tulisi hoksata asioita pelistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.