Jesse Puljujärven NHL-siirto toteutumassa? Edmonton-pomo avaa tilannetta: ”Meillä on 4 vaihtoehtoa”

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtotakarajaa kohden kuumeneviin treidihuhuihin nousseen Jesse Puljujärven ensi kauden osoite on edelleen hämärän peitossa.

Entisen nelosvarauksen NHL-oikeudet omistavan Edmonton Oilersin GM Ken Holland kommentoi 21-vuotiaan suomalaishyökkääjän tilannetta keskiviikkona The Athleticille antamassaan haastattelussa.

– Realistisesti ajatellen on olemassa kolmesta neljään vaihtoehtoa. 1) Haluammeko kaupata 21-vuotiaan pelaajan vaihdossa vuokrapelaajaan saadaksemme vain jotain takaisin. Kauden jälkeen tämä etu olisi käytetty. 2) Puljujärven leiri on tehnyt minulle selväksi sen, ettei pelaaja halua pelata Oilersissa. Toinen vaihtoehto on siis kaupata hänet varaustilaisuuden yhteydessä, seurapomo pyörittelee.

– Kolmas vaihtoehto on se, että mikäli emme löydä sopivaa kauppakumppania, jää hänen päätettäväkseen, pelaako hän Euroopassa myös ensi kaudella vai palaako Edmontoniin. Olen saanut hänestä joitakin tarjouksia, mutta yksikään näistä ei ole ollut riittävän hyvä painaakseni liipaisinta. Ja uudestaan, mikäli haluamme luopua hänestä siirtotakarajalla vaihdossa vuokrapelaajaan, riippuu tietenkin vuokrapelaajasta, Holland päättää.

Oilersissa kolmen edelliskauden ajan kiekkoillut Puljujärvi on pelannut kuluneen kauden Oulun Kärppien Liiga-miehistössä. Mies on iskenyt 33 pelissä 13 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä.

LUE AIHEESTA MYÖS: Jesse Puljujärvi jälleen NHL:n siirtohuhuissa – tämä skenaario hyödyttäisi myös Edmonton Oilersia?

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!