New Jersey Devilsin mahdollisuudet pudotuspeleihin tällä kaudella näyttävän jo kauden puolivälissä lähes olemattomilta.

The Fourth Period kertookin seuran GM Ray Sheron iskeneen silmänsä Buffalo Sabresin Colin Milleriin, jonka nykyinen, 3,875 miljoonaa dollaria kaudessa kustantava sopimus ulottuu kevääseen 2022 saakka.

Oikea käsi alhaalla laukova Millerin kausi Sabresissä on ollut haastava. Kahden viime kauden ajan Vegas Golden Knightsissa puolen pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla tehoja takonut 27-vuotias jenkkipakki on onnistunut Sabresin paidassa pelaamissaan 30 ottelussa iskemään vaisut tehot 1+5.

Millerin hankinnalla Devils varautuisi todennäköisesti jo viimeistä sopimuskauttaan pelaavan Sami Vatasen, sekä siirtohuhuihin jo tässä vaiheessa Devils-pestiään liitetyn kallispalkkaisen floppipuolustaja P.K. Subbanin lähtöön ensi kesänä.

Buffalon kannalta Millerin kauppaaminen kävisi sekin järkeen, sillä huolimatta aiemmin viikolla hankitusta Michael Frolikista seuraa kaipaa edelleen vahvistusta kapeaan hyökkäykseensä.