NHL:n siirtomarkkinoiden isoin kala Taylor Hall on yhdistetty useaan otteeseen Edmonton Oilersiin, jossa hän pelasi NHL-uransa ensimmäiset vuodet. Edmontonia ei ole missään vaiheessa pidetty todennäköisimpänä päätepisteenä Hallille, mutta paineet vahvistuksen nappaamiseen ovat kasvaneet, kun joukkueen kuntokäyrä on romahtanut.

Edmontonia seuraava kiekkotoimittaja Jim Matheson kertoi Twitterissä, mitä Edmonton GM Ken Holland olisi valmis maksamaan Hallin nappaamisesta loppukaudeksi.

– Jos Holland keskustelee NJ:n kanssa Hallin hankkimisesta loppukaudeksi, luulen hänen tarjoavan Puljujärven oikeuksia ja kakkoskierroksen varausta, josta tulisi ykköskierroksen varaus, jos Edmonton pääsee pudotuspeleihin, Matheson kirjoittaa.

Mathesonin mainitsema hinta voi kuulostaa pieneltä, mutta Hallin sopimus päättyy tähän kauteen, eikä hän ole kiinnostunut solmimaan jatkosopimusta kesken kuluvan kauden. Hallin uusi seura voi siis päätyä maksamaan vain kuluvasta kaudesta.

New Jersey Devils on tällä hetkellä yksi NHL:n heikoimmista seuroista. Jesse Puljujärvellä olisi realistinen mahdollisuus napata pelipaikka joukkueen kärkiketjuista, mikäli hän ottaa Liiga-vuotensa aikana isoja kehitysaskeleita.