Tunteet kuumina! Joe Thornton menetti hermonsa – tiputti vastustajan maalivahdin yhdellä iskulla jään pintaan

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin ja San Jose Sharksin välisessä NHL-ottelussa nähtiin perjantain vastaisena yönä varsin tunteita kuohuttanut tilanne.

Episodi sai alkunsa, kun vierasjoukkue Sharksin seuralegenda Joe Thornton kävi pelitilanteen jälkeen napauttamassa Hurricanes-maalivahti Petr Mrazekia näpeille tämän suljettua jo kiekon hanskansa alle.

Tästä tulistuneena Mrazek yritti ensin huitaista järkälemäistä Thorntonia mailallaan, minkä jälkeen maalivahti lähti sentterin perään selvittelemään kaksikon välejä. Yleensä rauhallisena herrasmiespelaajana tunnettu kokenut Thornton menetti hänkin tilanteessa malttiaan, ja mottasi maalivahtia hanskalla suoraan kurkun tietämille.

Mrazek puolestaan kaatui iskun voimasta teatraalisesti jään pintaan kuin tyrmäysiskun saaneena. Maalivahti ei loukkaantunut tilanteessa, joten kyseessä olikin mitä ilmeisemmin pelkkä yritys kalastella jäähyä 40-vuotiaalle tulevalle Hall of Fame -pelaajalle.

Itse ottelussa Hurricanes oli vahvempi voittolaukauskilpailun jälkeen maalein 3-2.

Katso tunteita kuohuttanut tilanne alta:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.