Canadiensin paidassa NHL-debyyttinsä tehnyt suomalainen pistetykki saa kehuja – ”Ansaitsee jääaikaa enemmän”

© Kuva: Juha Tamminen

Pieksämäkeläislähtöinen Otto Leskinen debytoi NHL:ssä Suomen aikaa perjantaiyönä Montreal Canadiensin takalinjoilla. Varaamaton suomalainen selvisi Habsin 2-3-tappiopelistä aika pitkälle puhtain paperein.

Leskinen jäi Colorado Avalanchea vastaan tehoitta saaden peliaikaa seitsemän minuuttia ja 37 sekuntia päälle. Pakki oli Montrealin miehistöstä komeasti ainoa, jonka tehotilasto jäi plussalle (+1). Leskinen oli jäällä, kun Brendan Gallagher napautti 1-3-kavennuksen.

– Ihan hyvältä tuntui pelata. Se oli sellainen peruspeli, ei oikeastaan mitään erityisen hyvää tai huonoa, Leskinen oli sanonut Ilta-Sanomille.

– Ei oikeastaan edes jännittänyt erityisemmin ennen peliä. Odotin koko ajan, että jossakin vaiheessa alkaa jännittämään kovemmin, mutta ei se sitten tullut.

AHL:n puolella Laval Rocketin paidassa 24 ottelussa komeat tehot 1+11=12 iskenyt ja farmissa suomalaisten sisäistä syöttöpörssiä dominoiva Leskinen sai sosiaalisessa mediassakin kehuja.

– Mielestäni tämä oli hyvä peli (maalivahti CaydenPrimeaulta ja Leskiseltä, (JesperiKotkaniemen kontakti oli ruma. Olisin mieluummin voittanut, mutta Avalanche on erittäin hyvä joukkue, eräs kirjoittaa.

– Leskinen ja Primeau pelasivat molemmat hyvin. Molemmat näyttivät lupaavilta, sama ihminen näkee.

– Leskinen pelasi hyvin, ensimmäisessä ottelussaan koskaan. Olen varma, että jos hän jatkaa näin, ansaitsee hän jääaikaa enemmän, yksi arvelee.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.