Supertähtiä ja tulokkaita – tässä on NHL:n marraskuun tähdistökentällinen!

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä marraskuu oli toisille pelaajille synkkää aikaa, ja voit lukea lisää kuukauden isoimmista flopeista tästä. Toiset tähdet taas löysivät pelistään kuukauden aikana vielä uuden vaihteen. Kasasimme näistä kuukauden parhaista pelaajista tähdistö kentällisen.

Maalivahti: Connor Hellebuyck, Winnipeg Jets

Winnipeg Jetsin ykkösvahti Connor Hellebuyckin NHL-uralle on mahtunut paljon ailahtelevia otteita. Toisinaan kanadalaisvahti on lähes mahdoton ohittaa, ja toisinaan taas hän ei näytä olevan riittävä NHL-tason ykkösvahdiksi. Marraskuussa nähtiin parasa Hellebuyckia. Hän torjui 11 ottelussa, voitti niistä kahdeksan ja marraskuun torjuntaprosentiksi jäi upea 94,4.

Vasen puolustaja: Keith Yandle, Florida Panthers

Veteraanipuolustaja Keith Yandle on ollut viime aikoina hurjissa liekeissä. Hän nakutti marraskuun 13 ottelussa tehot 1+14=15. Ainoastaan neljä tehopistettä syntyi ylivoimalla, mikä tekee lukemasta entistä vaikuttavamman.

Oikea puolustaja: Cale Makar, Colorado Avalanche

Cale Makarista odotetaan takuuvarmaa Calder-voittajaa tälle kauttajalle eikä ihme. Marraskuussa tulokaspuolustaja paukutti 14 otteluun tehot 7+9=16. Mikä vaikuttavinta, Makar luo maalipaikkoja itse jatkuvasti samettisella luistelullaan.

Cale Makar on ollut alkukaudella Colorado Avalanchen parhaita pelaajia. Kuva: Getty Images.

Vasen laitahyökkääjä: Leon Draisaitl, Edmonton Oilers

Saksalaishyökkääjä Leon Draisaitl on toinen puolikas NHL:n parhaasta tutkaparista. Hän on kovaa vauhtia ratsastamassa pistepörssin kaksoisvoittoon yhdessä Connor McDavidin kanssa. Marraskuussa Draisaitl tykitti 14 otteluun tehot 4+19=23.

Keskushyökkääjä: Nathan MacKinnon, Colorado Avalanche

Nathan MacKinnon jäi tehopisteissä mitattuna kakkoseksi McDavidille, mutta MacKinnon pelasi marraskuun ilman Mikko Rantasen ja Gabriel Landeskogin tukea. Tästä huolimatta hän tykitti 14 ottelussa tehot 10+15=25 ja piti Colorado Avalanchen voittavan peli-ilmeen elossa.

Oikea laitahyökkääjä: Patrick Kane, Chicago Blackhawks

Patrick Kane oli koko NHL:n marraskuun kruunaamaton kuningas. Hän ei jäänyt kertaakaan tehoitta kuukauden aikana. Pisteputki oli lopulta 15 ottelun mittainen. Jenkkihyökkääjä tykitti tuossa ajassa tehot 11+13=24.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.