Yllättäviä uutisia: Mitch Marnerin tilanteesta tihkui uutta tietoa – paluu kaukaloon aikaistumassa

© Kuva: Getty Images

Syyskauden alisuorittajiin lukeutuva Toronto Maple Leafs on vähitellen saamassa rivejään kuntoon. Marraskuun lopun valmentajanvaihdoksen jälkeen kanadalaisseura on voittanut viidestä ottelustaan neljä.

Hyviä uutisia virtaa myös vaahteranlehtinuttujen sairastuvalta, sillä pitkäaikaisloukkaantuneiden joukkoon palkkakattovaikeuksien takia laitetun tähtihyökkääjä Mitch Marnerin kuntoutuminen on sujunut normaalia ripeämmin.

Sportsnet -sivuston sisäpiiritoimittaja Chris Johnston tviittasi hiljattain, että nilkkavammasta kärsivä Marner on palannut joukkueensa harjoitusvahvuuteen ja hänet voidaan vapauttaa loukkaantumislistalta jo ylihuomenna.

– Tuntuu erittäin hyvältä palata jälleen harjoituksiin. Hirveästi en uskaltanut vielä rasittaa nilkkaa, mutta luistimilla kääntymiset ja muutamat laukaukset tuntuivat jo paremmalta, Marner kommentoi.

Maple Leafsin seurajohto tuskin haluaa ottaa riskiä kanadalaislaiturin suhteen, joten on epätodennäköistä, että Marner nähtäisiin tositoimissa tällä viikolla.