Huvittava netti-ilmiö! Toronton fanin ilmeet naurattavat – tästä videosta kasvoi viraalihitti

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin synkkä alkukausi näkyy myös fanien ilmeisessä.

Joukkue on ajautunut ikävään viiden ottelun tappioputkeen NHL:ssä. Viikonloppuna tuli ikävästi käkättimeen sekä Pittsburghissa että Philadelphiassa.

Se näkyy myös seuran ympärillä. Penguins-pelin jälkeen sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään huvittava videopätkä, joka kuvaa hyvin ilmapiiriä joukkueen ympärillä.

Videolla nuoret fanit ottavat iloisen näköisenä selfietä. Heti kuvan otettua paljastuu kuitenkin kannattajien todellinen fiilis: nuoren herran ilma muuttuu nanosekunnissa iloisesta hymystä rehelliseksi murjotukseksi.

Kun alle vielä lävähti Toronton synkkä tappiotilanne pelissä, nauratti video erityisesti Kanadassa. Suositun Hockey Night in Canada -lähetyksen pätkä on levinnyt nopeasti sosiaalisessa mediassa.

– Tämä on kaikkien aikojen paras GIF, TSN:n Jason Brough kirjoittaa.

Sportsnetin pätkä on naurattanut niin Twitterissä, Instagramissa kuin Facebookissakin. Samalla pätkä on herättänyt huomiota sekä Euroopassa että rapakon takana.

– Nuoresta Maple Leafs -fanista kasvoi nettisensaatio, Yahoo kiteyttää.

Lyhyeen pätkään kiteytyy myös hyvin, kuinka sosiaalisen median läsnäolo vaikuttaa arkeemme. Usein nettiin näytetään hyvin kiilloteltua ja peiteltyä kuvaa omista tunteistaan.

– Pelistä otetusta selfiestä on tullut koulukuva. Feikattu hymy ja sen jälkeen padottu ahdistus päälle, ABC:n toimittaja Troy Renck naureskelee.

Netistä on löytynyt myös lisätietoja sisarusten reissun takaa. Kaksikko oli matkustanut bloggari Steve Glynnin mukaan matkustanut Torontosta Pittsburghiin asti katsomaan peliä.

– Jos olisin itse matkustanut tuollaisen matkan nähdäkseni tuon pelin, olisi ilmeeni ollut myös samanlainen, Glynn veistelee.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!