Kaapo Kakon luistin kulkee upealla tavalla – NHL:ssä seurahistoriaa tehnyt suurlupaus sai luotsin ylistyssanat: ”Hänestä välittyy aivan uudenlainen päättäväisyys”

© Kuva: Getty Images

NY Rangersissa viilettävä suurlupaus Kaapo Kakko vietti tähänastisen NHL-uransa tehokkainta iltaa keskiviikkoyönä 18-vuotiaan johdatettua edustamansa joukkue 3-2-voittoon Pittsburgh Penguinsista jatkoajalla.

Turkulaisesta liigajoukkue TPS:stä viime kauden päätteeksi rapakon taakse ponnistanut juhannuksen kakkosvaraus sai päävalmentaja David Quinnin kehut.

– Kun häntä katsoo niin pukukopissa kuin muuallakin, hänestä välittyy aivan uudenlainen päättäväisyys. En ole nähnyt häntä tuollaisena hänen tultuaan tänne, luotsi ylisti eri medioiden edessä.

Ensimmäistä kahden maalin iltaansa NHL-kaukalossa viettänyt suomalainen aloitti ottelun maalinteon läpiajosta ja lisäksi hän ratkaisi joukkueelleen voiton jatkoaikamaalillaan.

Kauden 16 ottelussa tehot 6+2=8 nakutellut Kakko sai tililleen samalla ensimmäisen voittomaalin NHL:ssä. Miehestä tuli samalla Rangersin seurahistorian nuorin jatkoaikamaalin sekä kaksi maalia yhdessä pelissä iskenyt pelaaja 18 vuoden ja 272 päivän iässä.

– Kyse ei ole vain siitä, miltä hän näyttää ollessaan jäällä. Hänen itseluottamuksensa on nousussa, hän hymyilee enemmän ja on entistä itsevarmempi.

Kakon arjessa on kääntynyt vihdoin uusi sivu. Kuten NHL:ää seuraava väki tietää, oli suomalaistykin alkukausi vaisu pelillisesti ja kaiken kukkuraksi tehoton.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!