NHL-toimittaja: New York Rangersin kaupattava yksi kirkkaimmista timanteistaan – toiseen suuntaan Jesse Puljujärvi!

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin huippulupaava hyökkääjä Lias Andersson on ajautunut urallaan vaikeaan välietappiin.

21-vuotias Andersson on istutettu viime aikoina Rangersin nelosketjuun, jossa hänen laitureinaan pelaa lähes kädettömät pelimiehet Brendan Smith ja Gregg McKegg.

Ruotsalaistaiturin peliaika on ollut tällä kaudella vaatimattomat 9:54 minuuttia ottelua kohden.

Rangersiin vuonna 2017 ensimmäisen kierroksen seitsemäntenä pelaajan valittu hyökkääjä on vajonnut Rangersin keskushyökkääjien arvojärjestyksessä Brett Howdenin, Ryan Stromen, Filip Chytilin sekä parhaillaan loukkaantuneena olevan Mika Zibanejadin taakse.

Zibanejadin tullessa pelikuntoon, Anderssonia odottaa vieläkin pienempi vastuu tai pahimmillaan katsomokomennus.

New York Postin kokenut toimittaja Larry Brooks kertookin tuoreessa kolumnissaan, että molempien osapuolien kannalta paras ratkaisu olisi Anderssonin kauppaaminen toiseen NHL-seuraan.

– Tässä kohtaa olisi varmasti parasta kaupata Andersson pois. Mutta mikä hänen vaihtoarvonsa on nyt? Rangers oli jossain vaiheessa kiinnostunut Jesse Puljujärvestä, joka pelaa Suomessa rajoitettuna vapaana agenttina. Anderssonin vaihtaminen Edmonton Oilersin suuntaan vastikkeena kuulostaisi loogiselta, Brooks kirjoitti.

Toinen asia on kuitenkin se, että haluaako Oilers vaihtaa Puljujärveä Anderssoniin.

– Se olisi vaihtokauppa, jossa pettymyksen aiheuttanut nelosvaraus vaihdettaisiin pettymyksen aiheuttaneeseen seiskavaraukseen. Valitettavasti Peter Chiarelli ei ole enää Oilersin GM, joten onnea vain Rangersin GM:lle Jeff Gortonille, jonka täytyy vakuuttaa Oilersin nykyiselle GM:lle Ken Hollandille, että näillä pelaajilla on tasainen vaihtoarvo, Brooks kertoo.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!