Montreal Canadiens on nappaamassa ensi kaudeksi riveihinsä todella potentiaalisen hyökkääjävahvistuksen KHL:stä, kertoo Sportsnetin NHL-toimittaja Elliotte Friedman.

Sisäpiiritoimittaja kertoo Habsin olevan NHL-seuroista kuskin paikalla Moskovan TsSKA.n nuoren tähtihyökkääjä Konstantin Okulovin kiinnittämisessä ensi kauden joukkueeseensa.

24-vuotias Sibir Novosibirskin kasvatti on pelannut tällä kaudella 24 KHL-ottelua tehoin 6+8=14. Mies kuului varsinkin viime kaudella KHL:n parhaiden hyökkääjien joukkoon takomalla 48 peliin 31 pinnaa. Pudotuspeleissä venäläistähti nakutti 19 peliin yhdeksän maalia ja 14 tehopistettä.

TsSKA:ssa tällä kaudella Okulovin tavoin pelaava Alexander Romanov on hänkin siirtymässä jo lähitulevaisuudessa Canadiensin riveihin. 19-vuotias hyökkääjä on kanadalaisseuran 2. kierroksen varaus vuodelta 2018. Romanov ja Okulov ovat hyviä ystäviä keskenään, ja juuri Romanovin uskotaankin olevan pääroolissa Okulovin naaraamisessa Montrealiin.

Aiemmin ainakin Edmonton Oilersin ja Toronto Maple Leafsin on uskottu kilpailevan Okulovin palveluksista Canadiensin kanssa.