NHL:ssä syvällä rypevän Minnesota Wildin pelaaja selitti kohulausuntoaan – ”Oli täysin minun syytäni”

© Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjä Mikko Koivun kipparoima Minnesota Wild on saanut urakalleen NHL:ssä todella surkean alun. Kun joukkue on juhlinut seitsemässä pelissä vain yhtä voittoa, on porukan ilmapiiri päässyt rapistumaan.

Tällä kaudella kahdesti maalannut Jason Zucker kohautti äskettäin annettuaan sellaisia kommentteja, jotka joku olisi saattanut kuvitella epäluottamuslauseiksi päävalmentaja Bruce Boudreaun suuntaan.

Hyökkääjä oli sanonut NHL.comin mukaan valmentajasta, että tämän tulisi keskittyä oikeiden asioiden tekemiseen. Nyt Zucker pahoitteli ja selvensi lausuntojaan.

– Minulla ei ollut mitään tarvetta käyttää hänen nimeään kyseisessä kommentissa millään tavalla. Brucen nimen käyttäminen oli täysin minun syytäni, jenkki painotti.

Oikeasti pelaaja kuulemma tarkoitti sitä, että kaikkien olisi oltava parempia ja että kaikkien tulisi tehdä ja ponnistella enemmän.

– 99,9 prosenttia vastuusta on pelaajilla.

– Nämä ajat ovat vaikeita kaikille kopissa. Kaikki haluavat voittaa, kaikki haluavat tehdä oikeita asioita.

Läntisen konferenssin jumbojoukkueen luotsi antoi ymmärrystä pelaajalleen.

Wild yrittää kääntää kurssiaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Montrea Canadiensia vastaan. Perjantaiyönä Habs kuritti Minnesotaa luvuin 4-0.

– Meidän tulisi varmistaa, että teemme kaikki pienetkin asiat 100-prosenttisesti, pelaaja näki.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!