Jos on NHL:n virallisia kotisivuja uskominen, jää Winnipeg Jetsin takalinjoilla sensaatiomaisen hienosti puolustanut Ville Heinola taas ulos joukkueensa kokoonpanosta. Jets mittelee Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä pisteistä yhdessä Pittsburgh Penguinsin kanssa.

Winnipegin puolustuskaksikot ovat näillä näkymin Josh MorrisseyNeal Pionk, Carl DahlströmTucker Poolman ja Dmitri KulikovAnthony Bitetto.

Kakkosparin Dahlström on se pelaaja, joka ryöväsi Heinolan paikan jo aiemmin, Chicago Blackhawks -ottelussa.

Liigajoukkue Rauman Lukosta maailman tähtiin ponnistanut Heinola on pelannut taalajäillä tänä syksynä viidessä ottelussa pistein 1+2=3 (+1). Heinola on luutinut Jetsin alakerrassa reilun 19 minuutin peliaikakeskiarvolla. Hän ei ilmeisesti kärsi mistään loukkaantumisesta tai sairaudesta.

Loukkaantuneiksi Jetsistä ovat merkattu aivotärähdyspotilas Bryan Little ja ylävartalovammasta kärsivä Nathan Beaulieu.

Kokoonpanoilla spekuloiminen voi tosin olla hieman haastavaa, sillä kumpikaan joukkue ei käynyt pelipäivän aamuna jäillä. Sekä Jets että Pens pelasivat jo sunnuntain vastaisena yönä.

Mainittakoon sekin, että kokoonpanoja valottaneen jutun mukaan Patrik Laine pelaa Jetsin ykkösketjun vasemman laiturin paikalla.

LUE MYÖS:

Miksi NHL:ään sensaatiomaisesti murtautunut Ville Heinola passitettiin katsomoon? Näin luotsi kommentoi