Loistouutisia kiekkofaneille: Kaapo Kakko tulessa parhaaseen katseluaikaan – NHL:ssä kaksi prime time -ottelua

© Kuva: Getty Images

NHL:n televiointioikeudet Suomessa omistava Viasat näyttää lauantai-iltana kauden ensimmäiset prime time -ottelut.

Viasat Urheilu mainostaa sosiaalisessa mediassa, että se näyttää kello 20.05 alkaen New York Rangersin ja Edmonton Oilersin kohtaamisen. Jäällä nähdään suomalaisista ainakin 18-vuotias Kaapo Kakko. Myös Oilersin Markus Granlund ja Mikko Koskinen saattavat pelata, mutta kokoonpanoja ei ole vielä vahvistettu.

Toisena otteluna Viasat tarjoilee Ottawa Senatorsin ja Tampa Bay Lightningin välisen kamppailun. Ottelussa ei nähdä lainkaan suomalaisia, mutta siitäkin huolimatta seurattavaa rittää, sillä tositoimissa nähdään muun muassa viime kauden pistepörssivoittaja Nikita Kutsherov.

Ottelut näkyvät suorana lähetyksenä Viasatilla ja Viaplayssa.