Hitti vai huti? Suosikkibändi Green Day teki NHL:lle uuden biisin – musiikkivideolla myös Tuukka Rask

© Kuva: Greg Schneider

NHL on saanut uuden kiinnostavan yhteistyökumppanin. Sarja on solminut kahden vuoden yhteistyösopimuksen suosikkibändi Green Dayn kanssa.

Yhteistyön ensimmäinen tuotos saatiin julki torstaiyönä, kun NBC julkaisi Green Dayn NHL:lle tekemän tämän kauden tunnusbiisin. Uusi “Fire, Ready, Aim” soi läpi kauden NHL:n NBC-lähetyksissä.

Uuden kappaleen musiikkivideo on herättänyt heti paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Videolla nähdään myös usea kiekkotähti: suomalaispelaajista mukana on Boston Bruinsin Tuukka Rask.

Moni fani on ihmetellyt, miksei videolle ole mahtunut kuin osa NHL-joukkueista. Tuoretta kappaletta tullaan varmasti luukuttamaan useasti alkaneen kauden aikana.

Green Day on bändi, joka ei esittelyjä kaipaa. 1986 Kaliforniassa perustettu bändi tunnetaan useista hittibiiseistään, kuten ”Basket Case”,  ”Boulevard Of Broken Dreams”, ”American Idiot”, ”Wake Me Up When September Ends” ja ”When I Come Around”

Onko Green Dayn uusi NHL-biisi hitti vai huti? Osallistu keskusteluun myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä!

Kuuntele uutuusbiisi tästä:


PÄIVÄN VIHJE: SPARTAK MOSKOVA – JOKERIT

Kääntyykö Jokereiden kurssi Spartak Moskovan vieraana?