Toronton Auston Matthews vakuuttaa: kohuotsikot eivät pilanneet välejä seurajohtoon

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Toronto Maple Leafsin ja koko NHL:n kirkkaimpiin megatähtiin lukeutuva Auston Matthews vakuuttaa väliensä seuran johtoon ja GM Kyle Dubasiin olevan kunnossa huolimatta miehen kesäisistä, kauden alla isosti otsikoihin päätyneistä sekoiluista.

– Mielestäni olemme hyvissä väleissä. Tein virheen, se on selvää. Otan vastuun teoistani, mutta kaikki tekevät virheitä, 22-vuotias amerikkalainen kommentoi TSN:lle kohua, joka syntyi miehen paljasteltua pakaroitaan naisvartijalle kostean kesäillan päätteeksi.

Dubas kertoi aiemmin viikolla olleensa hyvin pettynyt siitä, että sai lukea Matthewsin toilailuista mediasta Twitterin välityksellä. Dubas kertoo soittaneensa välittömästi supertähdelle ja käyneensä ”rehellisen keskustelun” aiheen tiimoilta.

– Mielestäni käymämme keskustelu sujui hyvässä hengessä ja yritämme nyt vain mennä eteenpäin, mutta sanoisin suhteemme olevan edelleen kunnossa, Matthews lisäsi ja pahoitteli sitä, ettei kertonut tapauksesta suoraan työnantajalleen.

Lue lisää Matthewsin häiriökäyttäytymisestä täältä.

LUE MYÖS: Winnipeg-pomo muistuttaa jatkosopimuksen solminutta Patrik Lainetta: ”Kehityksen pakko jatkua”

LUE MYÖS: Patrik Laineen agentti paljasti taustoja jatkosopimuksen takana – ”Lopetimme taistelun siitä”

LUE MYÖS: Minnesota Wild antoi lähtöpassit 840 NHL-ottelun veteraanille – fanit raivoissaan

LUE MYÖS: Luottoa löytyy yhä! Calgary Flames palkkasi koko viime kauden ilman maaleja tahkonneen hyökkääjän

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kertoimet ottelulleToronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets04.08.2020