Hurja paljastus: Mitch Marner hylkäsi tajuttoman ison sopimustarjouksen – taustalla ahne pyyntö

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä Mitch Marner on yhä ilman sopimusta, kun NHL-leirit käynnistyvät tämän ja ensi viikon aikana.

22-vuotias kanadalainen antoi viime kaudella hurjia näyttöjä Maple Leafsin johtoportaalle, kun hän saalisti 82 ottelussa huimat 94 (26+68) tehopistettä. Tästä syystä seuraavan sopimuksen odotetaankin olevan valtava, mutta neuvottelut ovat pahasti jäissä.

TSN-toimittaja Darren Dregerin mukaan kanadalaisseura onkin tarjonnut tähtihyökkääjälleen 7-8-vuotista sopimusta sekä 11 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, mutta Marnerin leiri on hylännyt tämän.

Syynä pidetään joukkuekaveri Auston Matthewsin sopimusta. Matthews sai viime kaudella viisivuotisen sopimuksen sekä 11,5 miljoonan dollarin vuosipalkan, jonka myötä hän pääsee neuvottelemaan itsellensä vielä isompaa sopimusta, kun NHL:n palkkakatto tulee nousemaan.

TSN:n Bob McKenzien tietojen mukaan Marner haluaakin samanlaisen sopimuksen kuin Matthewsilla – tai kolmivuotisen jatkosopimuksen sekä 9-10 miljoonan dollarin vuosipalkan, joka takaisi kanadalaiselle viimeisellä sopimuskaudellaan peräti 12 miljoonan dollarin ansiot. Tämän lisäksi hänellä olisi tulevaisuudessa mahdollisuudet entistäkin isompaan diiliin.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!