Patrik Laineen sopimustilanne on puhuttanut paljon Suomessa sekä Pohjois-Amerikassa kesän aikana. Winnipeg Jetsillä on ongelmia saada suomalaishyökkääjän sopimus mahtumaan palkkakattoon, joten ei ole ihme, että Laineen siirtokin on pyörinyt huhuissa.

The Athleticin toimittaja Pierre LeBrun arvioi, että on vain yksi mahdollinen ratkaisu, johon kummatkin osapuolet ovat valmiita suostumaan.

– Bridge-diili käy eniten järkeen tässä. Laineen, joka oli vaikeuksissa toisinaan viime kaudella, kannattaa lyödä vetoa itsensä puolesta muutamalla isolla vuodella ja saada mega-diili parissa kaudessa. Jets puolestaan voisi hyödyntää bridge-diiliä saadakseen palkkakaton toimimaan juuri nyt, kun heidän mestaruusikkunansa on yhä auki, LeBrun arvioi.

LeBrun kertoi myös, että keskustelut osapuolten välillä ovat kiihtyneet viime aikoina. Hän ei kuitenkaan sano sen tarkoittavan suoraan, että sopimus olisi lähellä.

Lue myös: Onko tässä sopimusneuvotteluiden viimeinen oljenkorsi? Lähde: tällaisen sopimuksen Patrik Laine todennäköisesti saa