Arizona Coyotes on solminut 8-vuotisen jatkosopimuksen nuoren hyökkääjä Clayton Kellerin kanssa.

21-vuotias kesän 2016 varaustilaisuuden seitsemäntenä varattu Keller kuittaa tuoreesta sopimuksestaan keskimäärin 7,15 miljoonaa dollaria kaudessa diilin kokonaisarvon kohotesssa 57,2 miljoonaan taalaan.

Sopimusta voidaan pitää Coyotesin seurajohdolta varsin uhkarohkeana, sillä niin sentterin kuin laitahyökkääjänkin paikalla viihtyvä Keller iski viime kauden 82 pelissä varsin keskinkertaiset tehot 14+33=47. Miehen piste-ennätys on peruja toissa kaudelta, jolloin nuorukainen iski tauluun komeat tehot 23+42=65.

Kellerin tuore jatkosopimus toimii samalla taatusti mittatikkuna myös muille rajoitetuille vapaille agenteille, kuten Mikko Rantaselle ja Patrik Laineelle.

Scott Bartlett

@SBartlettHockey
Pleased to confirm @ClaytonKeller37’s new deal is an AAV of $7.15M. Deal also contains lockout protection and trade protection during UFA years of the deal, as follows: