Toronto Maple Leafsin kesähankinta kerää ylistystä: ”Voi hyvin tehdä 15-25 maalia”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Toronto Maple Leafsiin kesällä siirtynyt Jason Spezza on takavuosien NHL-supertähti, joskin viime vuosina 36-vuotiaan sentterin taso on ikävuosien karttuessa ollut tehojen puolesta rajussa laskussa.

Viisi vuotta Dallas Starsissa Spezzan joukkuekaverina pelannut Tyler Seguin uskoo konkarilla olevan kuitenkin vielä annettavaa uudelle joukkueelleen. Myös pelaajan tietopankki lätkän parista hakee Seguinin mukaan vertaistaan.

Spez oli ensimmäinen kaveri, kenelle soitin kysyäkseni mitä tahansa lätkästä. Hän osaa vastata kysymyksiin, koskivat ne sitten nykyhetkeä tai menneisyyttä. Hän rakastaa lajia ja tulee olemaan hyvä lisä Maple Leafsille, Seguin kertoo Sportsnetille.

Torontossa Spezza nousee saman tien joukkueen ikänestoriksi ollen kuusi vuotta seuraavaksi vanhinta kenttäpelaajaa iäkkäämpi. Pelaajan odotetaankin ottavan Leafsin pukukopissa isähahmon paikan Patrick Marleaun ja Ron Hainseyn lähdettyä.

– Hän on todella älykäs kaveri ja henkilökohtaisesti uskon hänen nousevan jonakin päivänä GM:n paikalle, Seguin paljastaa.

Ex-pelikaveri ei olisi omien sanojensa mukaan yllättynyt, mikäli alempien ketjujen syvyyspelaajaksi Leafsiin hankittu Spezza iskisi alkavalla kaudella 15-25 maalia. Todennäköisemmin Spezzan paikka löytyy kuitenkin Leafsin nelosketjun keskellä. Myös miehen loistava aloitusten voittosaldo (58,2) lienee iso apua nuorelle joukkueelle.

– Häntä voisi kutsua vanhan ajan kiekkonörtiksi, mutta hän mukautuu ja löytää uusia tapoja olla tehokas. Hän tulee löytämään ison roolin Torontossa, Seguin vakuuttaa.

LUE MYÖS: Kiekkosivustolta arvio Kasperi Kapasesta: ”Jos nämä asiat olisivat kunnossa, hän olisi kuin Connor McDavid”

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kertoimet ottelulleToronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets04.08.2020