Philadelphia-puolustajan agentti raivoissaan palkkaneuvotteluiden uutisoinnista: ”Harhaisia lausuntoja”

© Kuva: Getty Images

Pohjois-Amerikassa on viime päivinä kiertänyt hurjia huhuja Philadelphia Flyersin ja puolustaja Ivan Provorovin sopimusneuvotteluista. 22-vuotias puolustaja on rajoitettu vapaa agentti, ja hänen on kerrottu pyytävän 10 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Nyt Provorovin agentti Mark Gandler on kommentoinut huhuja venäläismedia Sport Expressille.

– Mitä tulee Ivan Provoroviin, kerron tämän: en halua edes kommentoida harhaisia lausuntoja ja mitä internetissä on kirjoitettu. En näe siinä mitään järkeä. Voin sanoa, että general manager ja minä tiedämme koko totuuden, Gandler sanoi.

Provorovin neuvotteluista pehmoisia puhui Columbus Blue Jacketsia seuraava kiekkotoimittaja Brian Hedger. Hän pyörsi nopeasti aiemmat puheensa Twitterissä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!