NHL:n vapailla markkinoilla yhä kovan luokan nimi – Lähde: nämä kolme seuravalintaa käyvät järkeen

© Kuva: Getty Images

NHL:n vapaiden markkinoiden auetessa parhaat nimet viedään perinteisesti jo tunneissa. Niin kävi tänäkin kesänä, kun Artemi Panarin ja Sergei Bobrovski löysivät itselleen nopeasti uudet työnantajat.

Poikkeuksellista on kuitenkin se, että vielä elokuun puolivälissäkin vapailta markkinoilta löytyy tähtiluokan pelaaja. Toronto Maple Leafsissa pelanneen puolustaja Jake Gardinerin on kerrottu hioneensa sopimuksensa yksityiskohdat kuntoon ja allekirjoittaa diilin heti, kun hänet hankkinut joukkue on ensin raivannut tilaa palkkakattoonsa.

Uutta sopimusta ei kuitenkaan ole kuulunut. Yahoo Sportsin toimittaja Ryan Lambert arvioi nyt, että Gardinerin herrasmiessopimus saattaa olla seuraan, joka haluaa ensin selvittää asiat rajoitetun vapaan agenttinsa kanssa. Tällaisia seuroja ovat Colorado Avalanche, Toronto Maple Leafs, Winnipeg Jets ja Tampa Bay Lightning.

Ilman sen kummempia spekulaatioita seurojen sopimustilanteista tai palkkakatoista, Lambert näkee kolme seuraa, joihin Gardiner sopisi parhaiten. Nämä ovat Philadelphia Flyers, Columbus Blue Jackets sekä Colorado Avalanche.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!