Vancouver Canucksin nuori tähtihyökkääjä yhä ilman sopimusta – näin agentti kommentoi tilannetta!

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucks on hankkinut kesällä useita varsin onnistuneelta vaikuttavia täsmävahvistuksia.

Seura on kiinnittänyt sopimuksiin Micheal Ferlandin, J.T. Millerin, Tyler Myersin sekä Jordie Bennin. Seuraava tavoite onkin päästä sopimukseen nuoren supertähti Brock Boeserin kanssa. Tiukka palkkakattotilanne hankaloittaa kuitenkin osapuolten sopimusneuvotteluja.

22-vuotias jenkkilaituri iski menneellä kaudella pelaamissaan 69 ottelussa komeat 56 (20+36) tehopinnaa, mikä tietää rajoitetulle vapaalle agentille muhkeaa jatkosopimusta. Vielä sellaista ei kuitenkaan ole näköpiirissä.

– Seura on käyttänyt paljon rahaa (vapaisiin pelaajiin) tehdäkseen joukkueesta kilpailukykyisemmän. Tämä on hienoa, ja Brock haluaa oman palansa kakusta. Meidän on ratkaistava, kuinka iso tuo pala on. Vuoden vai kahdeksan vuoden sopimus? Teemme töitä löytääksemme oikean ratkaisun, miehen agentti Ben Hankinsson kertoo NHL.comille.

Canucksin GM Jim Benning kertoo seuran tekevän yhä töitä ratkaisun löytämiseksi myös pelaajakauppojen avulla.

– Jos voimme siirtää pelaajia, se tekee tilanteesta helpomman. Jos se ei onnistu, meillä on silti suunnitelma tilanteen varalle, Benning kertoo.

Seuralla on palkkakatossaan viisi miljoonaa dollaria vapaata tilaa. Yksi vaihtoehto tilanteen helpottamiseksi on siirtää loukkaantuneen hyökkääjä Antoine Rousselin kolmen miljoonan taalan kausipalkka pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle. Tämä avaisi lisää rahaa Boeserin kiinnittämiseksi.

LUE MYÖS: Mediajätiltä kova arvio: Kaapo Kakko nousee suoraan New York Rangersin ykköskentälliseen – tässä syy!

LUE MYÖS: Lähde: Dallas Stars heitti suomalaispelaajansa siirtolistalle!

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!