Kaapo Kakolle tarjolla maukkaat rahat – maailmanmestarilla mahdollisuudet myös isoihin bonuksiin

© Kuva: Getty Images

NY Rangersin kanssa vastikään kolmen vuoden tulokassopimuksen kirjoittanut Kaapo Kakko tienannee NHL:ssä varsin messevän tilin.

Ensinnäkin Kakko nauttii palkkaa kausikohtaisesti 925 000 dollaria, jos hän pelaa ylhäällä. Mikäli tie vie farmin puolelle eli AHL:ään, putoaa palkka reilusti. Siellä palkka jää viisinumeroiseksi.

Lisäksi suomalainen voi tienata taalajäillä ns. suoritusbonuksia vajaat kolme miljoonaa dollaria. Bonukset lajitellaan kahteen eri kategoriaan.

A-kategoriassa huomioidaan henkilökohtaiset suoritukset, B-kategoriassa voi tienata bonuksia pelaajan esimerkiksi sijoittuessa erilaisissa äänestyksissä tai tilastoissa, kuten pistepörssissä, riittävän korkealle.

Kakko voi ainakin aiempien näyttöjen perusteella sijoittua tilastoissa korkealle. Hän teki miesten seassa kotimaan Liigassa viime talvena runkosarjan 45 ottelussa tehot 22+16=38. Viidessä pudotuspelissä syntyivät tehot 4+1=5.

Hyökkääjä on ollut lähimenneisyydessä tikissä myös miesten, alle 20-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Noissa kaikissa Kakon kaulaan ripustettiin MM-kullat.

Lähde: CapFriendly

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!