Henri Jokiharju tuorein ”uhri” – Chicago kaupannut toisaalle lähes kaikki tämän vuosikymmenen ykkösvarauksensa!

© Kuva: Getty Images

Vuoden 2017 NHL-varaustilaisuuden avauskierroksella Chicago Blackhawksiin varatusta suomalaispuolustaja Henri Jokiharjusta tuli tiistaina jälleen yksi seuran toisaalle kauppaama tämän vuosikymmenen 1. kierroksen varaus (lue uutinen).

2010-luvun menestysseura on nyt laittanut lihoiksi jokaisen vuosina 2011-2017 1. kierroksella varaamansa pelaajan! Listalta löytyy Jokiharjun lisäksi myös toinen suomalaisnimi, onhan Carolina Hurricanesiin pari vuotta sitten kaupattu Teuvo Teräväinen alkujaan Blackhawksin 1. kierroksen (18.) varaus vuodelta 2012.

Teräväinen on toisaalta myös ainoa Blackhawksin vuosina 2011-2017 varaamista 1. kierroksen varauksista, joka on onnistunut nousemaan isoon rooliin NHL-tasolla. Muut listan pelaajat ovat Mark McNeill, Philipp Danault, Ryan Hartman, Jokiharju sekä Nick Schmaltz.

LUE MYÖS: Dallas Starsin sisäpiirilähde paljastaa: tästä syystä seura valitsi Pavelskin ohi Zuccarellon!

LUE MYÖS: Boston Bruins kiinnitti nuoren hyökkääjänsä 5,6 miljoonan dollarin jatkosopimuksella!

LUE MYÖS: Colorado Avalanche kiinnitti päävalmentajansa jatkosopimukseen

LUE MYÖS: Lehti: Edmonton Oilers -hyökkääjä siirtyy KHL:ään!

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!