Tässä NHL:n vapaiden markkinoiden suurimmat voittajat

© Kuva: Getty Images

NHL:n vapaiden markkinoiden kahden ensimmäisen päivän aikana nähtiin hurja määrä uusia pelaajasopimuksia sekä myös useita isoja pelaajasiirtoja. Alla mielestämme viisi vapaiden markkinoiden parhaiten onnistunutta seuraa.

New York Rangers

Seura voitti tarjouskilpailun koko UFA-kattauksen parhaasta pelaajasta Artemi Panarinista, minkä vuoksi se on pakko nostaa isojen onnistujien joukkoon. Aiemmin Winnipegistä hankittu Jacob Trouba tuo ison parannuksen puolustukseen. Draftista napattu Kaapo Kakko yhdessä Panarinin kanssa pitää huolen siitä, että Manhattanin valtaa ensi syksynä melkoinen kiekkobuumi.

Dallas Stars

Seura vahvisti hyökkäystään kahdella loistavalla veteraanipelaajalla. Joe Pavelski kuuluu yhä liigan hyökkääjäeliittiin ja Corey Perryn sopimuksesta tekee onnistuneen sen edullinen 1,5 miljoonan dollarin vuosipalkka. Stars sai vihdoin apua hyökkäyksensä syvyysongelmiin.

Florida Panthers

Seura nappasi UFA-markkinoiden parhaan maalivahdin Sergei Bobrovskista. Vaikka Panarinin naaraaminen jäi pienestä kiinni, tuovat kokenut puolustaja Anton Strålman sekä Stanley Cupin toissa kaudella voittanut laitahyökkääjä Brett Connolly tarvittavaa leveyttä kentän molempiin päihin. Ennen kaikkea maalivahtipelin kuntoon laittaminen antaa itsessään seuralle huomattavasti paremmat saumat taistella tulevalla kaudella pudotuspelipaikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!