New York Rangersin haaviin lopulta uinut UFA-markkinoiden nimekkäin hyökkääjä Artemi Panarin oli jo lähellä sopimusta Florida Panthersin kanssa.

Venäläistähden arveltiin pitkään pitävän Panthersia ykkösvaihtoehtonaan, joskin Rangersin tarjous vei lopulta pidemmän korren. Panthersin GM Dale Tallon myöntää Panarinin hankinnan olleen pienestä kiinni.

– Se oli todella lähellä ja realistista. Meillä oli erinomaiset keskustelut hänen kanssaan. Hänellä on kokemusta päävalmentaja Joel Quennevillen kanssa. Luulen, että hän oli mielessään jo asettunut isolle markkina-alueelle ja New Yorkiin, mikä on ok. Teimme kuitenkin kaikkemme hänen saamisekseen, Tallon myöntää Panthersin kotisivuilla.

Tallon muistuttaa myös seuran kiinnittäneen uudeksi ykkösmaalivahdikseen vapaiden markkinoiden parhaana veskarina pidetyn Sergei Bobrovskin. Tämän lisäksi seurasta löytyy kapteeni Aleksander Barkovin tasoista pelillistä johtajuutta.

– Meillä on loistava tilaisuus mennä pudotuspeleihin. Kun meillä on joukkueessamme Bobrovski ja Barkov, jokainen muukin tulee tekemään kovasti töitä. Heidän tekemisensä vaikuttaa kaikkiin muihinkin, Tallon kehaisee.