Winnipeg Jetsin nuorisotähden sopimus umpeutuu – yltääkö jopa Patrik Laineen palkkalukemiin?

© Kuva: Getty Images
Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00

Winnipeg Jetsillä on Patrik Laineen lisäksi riveissään toinenkin tulokassopimuksensa viimeisen kauden juuri pelannut hyökkäyksen nuorisotähti.

Seura joutuu kaivamaan Laineen lisäksi kuvettaan myös laitahyökkääjä Kyle Connorin kohdalla. Ajoittain mallikasta yhteispeliä joukkueen ykköstykistöön kuuluvien Mark Scheifelen ja Blake Wheelerin kanssa esittänyt 22-vuotias kanukki iski tällä kaudella runkosarjassa komeat 66 (34+32) pistettä nousten neljän maalin erolla jopa Lainetta tehokkaammaksi maalipyssyksi.

Älykäs, nopea, pehmeäkätinen ja hyvin maalivainun omaava nuorukainen ei ehkä omaa Laineen laukausta, joskin kanadalainen on suomalaista huomattavasti kokonaisvaltaisempi pelimies.

NHL-toimittaja Josh Wegman arvioi Connorin tulevan jatkosopimuksen pituudeksi kuutta vuotta arvon noustessa 6,5-7,5 miljoonan dollariin vuodelta. Tässä tapauksessa Connorin uusi sopimus hipoisi kokonaisarvoltaan 45 miljoonaa dollaria. Jääkin nähtäväksi, kumpaa rajoitetuista vapaista pelaajistaan – Lainetta vai Connoria – Jetsin seurajohto pitää arvokkaampana.

Lue Wegmanin tuore arvio Patrik Laineen tulevasta sopimuksesta täältä!

Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00