NHL-toimittaja uskoo: Patrik Laine allekirjoittaa 55 miljoonan taalan jatkosopimuksen!

© Kuva: Getty Images

Spekulaatiot Winnipeg Jetsin Patrik Laineen tulevan jatkosopimuksen suuruudesta kuumenevat heinäkuun lähestyessä.

Kovista maalimääristään, joskin myös pitkistä kuivista kausistaan tunnettu 21-vuotias suomalaistähti on rajoitetuista vapaista pelaajista hankalin tapaus, minkä vuoksi myös maksimipituista sopimusta lyhyempi siltasopimus saattaa suomalaisen kohdalla tulla kyseeseen miehen tulokassopimuksen umpeutuesssa.

– Laine leireineen saattaa haluta siltasopimuksen palatakseen neuvottelupöytään 2-3 vuoden päästä. Tässä tapauksessa vuosipalkka asettunee 5-7 miljoonan dollarin väliin. Jos Laineen leiri haluaa pitkän, 6-8 vuoden sopimuksen, vuosipalkka saattaa nousta 7-9 miljoonaan dollariin, NHL-toimittaja Josh Wegman uskoo.

Laineen heikko loppukausi pudotti laitahyökkääjän tulevaa palkkaa mahdollisesti jopa miljoonilla taaloilla per kausi. Vaikka Jetsin nuorisotähti tykitti kaudella yhteensä mukavat 30 maalia, niistä peräti 18 osumaa syntyi alkukauden tulikuuman kahdentoista ottelun putken sisällä. Sen sijaan loppukausi oli suomalaiselta karmaiseva miehen osuttua tasaviisikoin vain neljästi viimeisessä 58 pelissä.

Wegman uskoo Laineen kaikesta huolimatta allekirjoittavan 7-vuotisen, vuosipalkaltaan 7,8 miljoonan dollarin tienoille asettuvan sopimuksen. Tämä tekisi pahvin kokonaisarvoksi 54,6 miljoonaa dollaria.

LUE MYÖS: Winnipeg Jetsin nuorisotähden sopimus umpeutuu – yltääkö jopa Patrik Laineen palkkalukemiin?


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.