Tätä kelpaa katsella! Katso, miltä Carolinan suomalaislupaus ja ”poika” näyttävät mestaruuskuvassa

© Kuva: Getty Images

Pelaaja-agentti Jukka Tiilikainen latasi Twitter-tililleen äskettäin todella komean kuvan tuoreesta suomalaisesta kiekkomestarista. AHL-joukkue Charlotte Checkersin Aleksi Saarela pääsi juhlimaan Calder Cupin mestaruutta Suomen aikaa sunnuntaiaamuna.

Kuvan näet ohesta.

Moisia kuvia on saanut katsella somessa viime aikoina enemmänkin Leijonien sensaatiomaisen maailmanmestaruuden ansiosta.

Charlotte kaatoi AHL:n loppuottelusarjassa Chicago Wolvesin voitoin 4-1. Suomalaishyökkääjä saalisti kauden viimeisessä pelissä yhden syöttöpinnan ja pudotuspeleissä tehot 7+8=15. Niillä irtosi pistepörssin seitsemäs sija.

Saarela on NY Rangersin varaus, mutta nyt hänen NHL-oikeutensa ovat Carolina Hurricanesilla.