St. Louis Bluesin Ivan Barbasheville on lätkäisty yhden ottelun pelikielto, mm. NHL:n suomenkielisillä sivuilla tiedotettiin. Nelosketjun laidalla hyökännyt venäläinen syyllistyi sivujen mukaan päähän kohdistuneeseen taklaukseen 5. Cup-finaalissa. Ottavana osapuolena tässä oli Bruinsin hyökkääjä Marcus Johansson.

Bluesin päävalmentaja Craig Berube kommentoi asiaa tyynesti.

– Otteluissa sattuu ja tapahtuu. Peli on fyysistä ja kovaa molemmin puolin, ja joskus tilanteita katsotaan jälkikäteen. Niin se vain menee. Nyt jonkun muun on astuttava esiin, aivan kuten (Oskar) Sundqvistin poissaolon aikana. Joku toinen hoitaa taatusti homman.

Loppuottelusarjan voitot ovat Bluesille 3-2. Koska mestaruus on katkolla ensimmäisen kerran Suomen aikaa maanantaiaamuna, voi venäläisen Barbashevin kausi olla paketissa. Tämä tosin tuskin haittaa pelaajaa.