Oho! Washington Capitals-taiturille sataa murskakritiikkiä MM-kisoissa: ”Hän on diiva”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitals-hyökkääjä Jakub Vrana on saanut runsaasti arvostelua peliotteistaan parhaillaan käynnissä olevissa MM-kisoissa.

Tshekin seitsemässä alkusarjaottelussa vaatimattomat viisi tehopinnaa summannut Vrana ei mahtunut joukkueen kokoonpanoon puolivälieräottelussa Saksaa vastaan ja saa voimakasta kritiikkiä maan kiekkoasiantuntijoilta.

Entinen huippuluotsi, nykyään Tshekin televisiossa kommentaattorina työskentelevä Marek Sykora latasi iSport.cz-sivustolle suorat sanat laiturin otteista viimeisessä alkusarjaottelussa Sveitsiä vastaan.

– Olen todella pettynyt Jakub Vranaan. Hän ei taistele kiekosta ja on täysin näkymätön. Ei kestänyt kuin muutama sekunti huomata, että hän on diiva, Sykora täräytti ja jatkoi:

– Hänen ei pitäisi olla koko joukkueessa. Ei hän voi pelata näin. Ehkä päävalmentaja Milos Riha ajattelee toisin, mutta mielestäni jotain pitäisi tehdä.

Vranalta kysyttiin kommenttia Sykoran mielipiteeseen, mutta taituri piti päänsä kylmänä.

– Ihmiset saattavat odottaa, että aloitan nyt jonkin skandaalin. Olen kuitenkin positiivinen ihminen enkä ole kiinnostunut aloittamaan kiistaa entistä valmentajaa vastaan. Jos herra Sykora näkee minut noin, olkoon sitten niin, Vrana totesi.

Tshekki kohtaa omassa MM-välierässään lauantaina Kanadan. Ottelu käynnistyy kello 20.15.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.