Saako Columbus Blue Jackets sittenkin pidettyä ainakin yhden tähdistään? ”Aion keskustella jatkosta”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin on huhuiltu joutuvan luopumaan tulevana kesänä peräti neljästä todellisesta tähtikaliiberin pelaajastaan, kun tähtivahti Sergei Bobrovskin lisäksi Artemi Panarinin, Matt Duchenen sekä Ryan Dzingelinin sopimukset umpeutuvat tänä kesänä.

Nyt tunnelin päässä näkyy kuitenkin valoa, sillä ainakin siirtotakarajalla Ottawa Senatorsista hankittu tähtisentteri Duchene aikoo ainakin neuvotella GM Jarmo Kekäläisen kanssa jatkopahvin mahdollisuudesta.

– Olen todella nauttinut ajastani täällä ja aion ehdottomasti keskustella jatkosta ja kuunnella, mitä seurajohdolla on tarjottavanaan, Duchene kertoi medialle kauden päätöshaastatteluissa lisäten tekevänsä päätöksen myös ”jääkiekkoilulliset perusteet” huomioonottaen.

Blue Jacketsille Duchenen jatkosopimus tietäisi sitä, että seura menettäisi toistaiseksi ehdollisen tulevan vuoden 1. kierroksen varausvuoronsa Duchenen vanhalle seuralle Senatorsille. Duchene iski tämän kauden runkosarjassa 70 tehopistettä ja jatkoi vahvoja otteitaan pudotuspeleissä iskemällä 10 pelissä tehot 5+5.

LUE MYÖS: Hyvästelikö Jarmo Kekäläinen jo viimeisen sopimuskauden pelanneet tähtensä? ”Onnea heille”

LUE MYÖS: Kova paljastus: Jarmo Kekäläisen johtotähti vaati kauppaamista pois – NHL:ssä saatetaan kohta nähdä iso treidi!

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

Kertoimet ottelulleColumbus Blue Jackets - Detroit Red Wings22.11.2019