Boston Bruins -luotsi puolustaa tähteään Brad Marchandia viime aikojen sikailuista: ”Jos et olisi hyvä pelaaja, he eivät jahtaisi sinua”

Brad Marchandin sikailu puhutti Bostun Bruinsin ja Columbus Blue Jacketsin edellisessä playoffkohtaamisessa (lue lisää). Bruinsin pahamaineinen tähtihyökkääjä löi Blue Jacketsin Scott Harringtonia salamyhkäisesti takaraivoon.

Törkeästä tempusta ei seurannut pelikieltoa (lue lisää). Marchandin olkaa taputeltiin varoituksella.

Kanadalainen kohautti myös sarjan toisessa pelissä poikittaisella mailallaan (lue lisää).

Bruins-luotsi Bruce Cassidy uskoo Marchandin olleen tavallista kurinalaisempi. Hyökkääjä ei ottanut Toronto Maple Leafsia vastaan pelatussa ensimmäisen kierroksen sarjassa ainuttakaan rangaistusta.

– Jos olet kilpailullinen, rangaistuksia tulee pelin lomassa. Marchy tekee sen kiekollisena. Ehkäpä meidän pitäisi hieman jutella niistä pelin ulkopuolella tapahtuvista, Cassidy totesi Sportsnetille.

– Meidän on pidettävä hänet oikealla linjalla. Näin minä käsittelen häntä valmentajana. Muistutan kuinka arvokas hän on joukkueelle. Tämä on playoffkiekkoa, jolloin nimesi ja numerosi on rengastettu heidän pukukopissaan.

–  Se tarkoittaa sitä, että olet yksi joukkueesi parhaista pelaajista. Jos et olisi hyvä pelaaja, he eivät jahtaisi sinua. Hänen täytyy löytää tasapaino jäällä.

– En voi vain sanoa: ”Hei Marchy lopeta tuo”. Hänen täytyy löytää se itse.