Nashville Predatorsin putoaminen NHL-pudotuspelien avauskierroksella Dallas Starsia vastaan aloitti välittömästi spekulaatiot suurimmista syntipukeista tappion taustalla.

Yksi eniten kuraa niskaansa saaneista pelaajista on – syystäkin – ollut yhdeksän miljoonaa dollaria kaudesta kuittaava puolustaja P.K. Subban. Tällä kaudella enemmänkin kaukalon ulkopuolella loistanut kanadalainen ymmärtää itsekin kohtaansa suuntautuneen kritiikin.

– Olen joukkueen kallispalkkaisin pelaaja ja se tuo mukanaan vastuun. Minulla, kuten muillakin on vastuu siitä, ettemme yltäneet tavoitteeseemme, mies myöntää NHL.comille.

Siirtohuhuihin miehellä on kuitenkin selvä mielipide.

– Nashville on paikka, jossa haluaisin mielelläni jatkaa uraani. On vaikea kuvitella tilannetta, jossa en pelaisi täällä. Se on hieno kaupunki, Subban kehaisi nykyisin kiekkohullua tennesseeläiskaupunkia.

– Toivottavasti saan olla osa ratkaisua. Mutta samalla ymmärrän, että tämä seura ansaitsee ja vaatii parasta, kuten pitääkin. Tämä kaupunki ja fanit ansaitsevat parhaan mahdollisen joukkueen ensi syksynä. Minä rakastan tämän joukkueen runkoa ja jätkiä täällä. Voin vain toivoa jatkossakin pääseväni auttamaan tätä joukkuetta voittamaan mestaruuden, mies naulaa.

– Tunnen, että minulla on paljon hyviä pelivuosia edessäni ja paljon annettavaa voittaaksemme mestaruuden täällä. Ainoa työni on palautua kaudesta, levätä ja ja auttaa joukkuetta sen jälkeen saavuttamaan Stanley Cupin. Kaikki ne, jotka eivät usko tällä ryhmällä olevan kaikki mahdollisuudet siihen, ovat väärässä, 29-vuotias Norris-voittaja päättää.

LUE MYÖS: Sisäpiiritoimittaja: P.K Subbanille etsitään uutta NHL-seuraa!